Probleem analyse

5 thoughts on “Probleem analyse

 1. De overtemperatuur reset knop zit achter een klein zwart plastic kapje.
  Meestal in de buurt waar de stroom binnen komt.
  Soms onder de printplaat (als je naar de printplaat kijkt er onder) en meestal naast de witte platic trekontlasting waar de stroomdraden de generator binnenkomen. (Is dan aan de buiten/onderkant van de generator) Zwarte kapje er afhalen en reset indrukken.

 2. Ik was bezig met het ontkalken. schoonmaakazijn toegevoegd. Rode grendel weer op afsluiten gezet en nu slaat de stop steeds uit. Tot nu toe heeft de stoomcabine prima gewerkt. Wat kan er aan de hand zijn?

  1. Geachte,

   Sorry, uw bericht is over het hoofd gezien.
   Als de stoppen er uit gaan (of aardlek) is mogelijk één of meerdere verwarmingselementen kapot.
   Soms is er zoveel kalk in de generator dat het kapotte element pas problemen geeft na het ontkalken.
   U kunt proberen de om de witte platte kabel van het CPU board los te maken en dan te testen of alles nu wel werkt (alleen zal hij nu niet opwarmen)

 3. Steamwell stoom generator 220v/3kW aangeschaft, levering was snel geregeld.
  Helaas bij in gebruik nemen , kwamen er wat lekkages naar voren, tevens tripte mijn aardlek schakelaar, doordat er een 220volt aansluiting
  van de water inlaat solenoide/klep tegen de metalen behuizing aanlag. Na deze problemen opgelost te hebben, de generator in bedrijf
  genomen, werkt prima, Als ik dit van te voren geweten had, dan had ik een voordeligere Chinese broer gekocht van rond de 300 euries.

  1. Geachte,

   Als u een Chinese generator koopt heeft u geen garantie en geen verzekering.
   Onze producten worden altijd voor verzending getest, hoe deze fouten toch hebben kunnen voorkomen is ons niet duidelijk en wij verontschuldigen ons dan ook voor dit gebrek. Wij hopen dat u ondanks de slechte start toch kunt genieten van uw stoomruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *