Bereken hier uw benodige stoomvermogen

[CP_CALCULATED_FIELDS id=6]

2 thoughts on “Bereken hier uw benodige stoomvermogen

  1. peter van kempen says:

    Heb u vandaag gesproken en wil een 7 KW RVS stoomgenerator kopen , met rvs elementen op krachtstroom, met toebehoren en een schema voor installatie.
    Wij hechten aan een degelijke reserve delen beschikbaarheid en schriftelijke garantie ervoor tot zeker 6 jaar na aankoop en 2 jaar garantie op gebreken na aankoop. U heeft aangegeven dit te kunnen dus vandaar ons besluit met un zaken te gaan doen. Kunt u ons op vrijdag 24/8 ontvangen in uw showroom zodat we die na bezichtiging en afname meteen betalen en meenemen?

  2. steamadmin says:

    Geachte,

    Wij houden altijd reserve onderdelen op voorraad en kunnen inderdaad minimaal 6 jaar na aanschaf onderdelen leveren of wel een ander oplossing vinden. Garantie is 2 jaar na aankoop, voor bepaalde modellen, maar ook na de garantie willen wij onze klanten graag van dienst zijn, meestal zal dat betekenen dat wij kosteloos een vervangend onderdeel zullen sturen. Onder normaal huishoudelijk gebruik verstaan wij 1 tot 3x per week gebruik van de stoomgenerator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *